Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε στη χρήση των cookies

Μέγιστη ασφάλεια με ένα VPN!

Posted by Thodoris 01/08/2017 0 Comment(s)

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα ασφαλές, εικονικό, ιδιωτικό δίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα μας που ανταλλάσσονται μέσω αυτού είναι κρυπτογραφημένα και άρα ασφαλή από οποιονδήποτε θα ήθελε να τα δει.

Αυτό το καθιστά απαραίτητο για τις επαγγελματικές μας αλλά και ιδιωτικές μας επικοινωνίες όπου μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των πληροφοριών που ανταλλάσουμε.

Κάνοντας χρήση ενός VPN, έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Έχουμε πρόσβαση σε sites που κανονικά λόγω της χώρας στην οποία βρισκόμαστε δεν θα είχαμε. Παράδειγμα τέτοιων υπηρεσιών είναι το Netflix, το Pandora κλπ όπου δεν επιτρέπεται η σύνδεση εκτός ΗΠΑ.
  2. Μπορούμε να παρακάμψουμε οποιουσδήποτε κανόνες λογοκρισίας κάνοντας χρήση ενός VPN
  3. Αποκρύπτουμε την δραστηριότητά μας στο δίκτυό μας και έτσι διατηρούμε την ανωνυμία μας αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων.

Για την σύνδεση σε ένα VPN, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Συνήθως οι πάροχοι VPN διαθέτουν εφαρμογές ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε (κινητό τηλέφωνο, desktop ή laptop pc) και οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα.

Εμείς, κάναμε μια έρευνα σχετικά με τα καλύτερα VPN της αγοράς και σας προτείνουμε το κατά την γνώμη μας καλύτερο, βάση αυτών που προσφέρει καθώς και του κόστους του.

Προτείνουμε λοιπόν το NordVPN που έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Με μία εγγραφή, μπορεί κανείς να συνδέσει έως και 6 συσκευές! Που πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να συνδέσει ασφαλώς το κινητό του, τον υπολογιστή του αλλά και όλης της οικογένειάς του!
  • Δεν κρατιέται κανένα αρχείο καταγραφής, κάτι που διασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων σας.
  • Προσφέρει αυτόματο kill switch’ όπου σε οποιαδήποτε διακοπή δικτύου, κόβει τα δεδομένα σε όλες τις επιλεγμένες εφαρμογές για μέγιστη ασφάλεια.
  • Επιτρέπει τις P2P εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε και να κατεβάσετε ότι θέλετε χωρίς περιορισμούς!
  • Προσφέρει απίστευτες ταχύτητες λόγω των πολλών server που διαθέτει και σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά σας.
  • Προσφέρει διπλό VPN και άρα διπλή κρυπτογράφηση για περιπτώσεις που κάποιος είτε λόγω εργασίας είτε λόγω ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων απαιτεί κάτι τέτοιο.
  • Προσφέρει VPN πάνω από το δίκτυο Onion το οποίο προσφέρει και αυτό μέγιστη ανωνυμία όπου αυτή απαιτείται, εκμεταλλευόμενο τα πλεονεκτήματα του δικτύου πολλαπλών servers (Tor Onion Network).

To NordVPN αυτή τη στιγμή έχει και μια απίστευτη προσφορά με 2,80€ τον μήνα! Θα την βρείτε εδώ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NordVPN.

Leave a Comment